Кметът на Доспат: Необходимо е стабилно правителство и парламент

30 Sep, 2022

Уважаеми жители на Община Доспат,

В навечерието сме на поредните извънредни парламентарни избори в страната. Първо искам да Ви призова на 2-ри октомври да намерите време и да упражните конституционното си право на глас.

За развитието на нашата община са изключително важни предстоящите парламентарни избори – необходимо е стабилно правителство и парламент.

Всички ние видяхме във времето как се развива Общината през последните 12 години – реализираха се много проекти във всички населени места.

Реализирахме и продължаваме да изпълняваме социални проекти, в областта на образованието, благоустрояването /подмяна на водопроводи и асфалтиране на улици/ и в сферата на туризма. Направените инвестициите са за милиони левове.

През последната година за съжаление във всички сфери на икономиката има кризи и застой. Инвестициите са много малко, както и проектите, които би могла Община Доспат да реализира.

Жителите на Община Доспат заслужават повече. Нека на 2-ри октомври да направим така, че Община Доспат да продължи своето европейско развитие и да върви напред!

На 2-ри октомври – излезте и гласувайте!

 

С уважение,

Инж. Елин Радев – кмет на Община Доспат

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура