Пампорово е водеща дестинация за конгресен туризъм

18 Apr, 2024

Родопският курорт Пампорово предлага прекрасни варианти за изнесен офис в планината, каквито са модерните тенденции в бизнеса и туризма.

На открито сред природата или в хотела, работата може да се превърне в удоволствие, а планината във вдъхновение.

Предстои ти корпоративно събитие, обучение, тиймбилдинг или събитие от личен характер?! 

Конгресен център Пампорово е идеално място за твоето специално събитие, поради големия си капацитет – до 1100 места, разнообразен избор от 5 зали, както и екип от опитни специалисти, които ще организират събитието такова, каквото си го представяш!

Центърът е разположен на площ от 2 700 кв. метра и представлява добре планиран и осигурен на най-високо техническо ниво комплекс.

Най-голяма и единствена по рода си в курорта е поливалентна зала „Родопи“ със 750 места, която може да се раздели на две зали по 600 и 150.

Останалите 4 зали са разположени в непосредствена близост до голямата зала и са с капацитет от 50 до 90 места.

Залите от конферентния блок са в близост до основния и най-голям ресторант в курорта на петзвездния хотел Перелик.

Конферентният център се намира в отделно крило на хотела, разполага със самостоятелен вход и чрез топла подземна връзка е свързан и с петзвездния хотел Орловец.

Блокът разполага с два подземни паркинга и допълнителен вход за обемни декори и техника.

Залите могат да служат като конферентни, семинарни, заседателни зали и зали за развлекателни събития, и са подходящи за провеждане на обучения, семинари, конференции, презентации, сватбени тържества, фирмени събития, тиймбилдинг и други.

Конгресен център Пампорово в хотел Перелик предоставя всички условия за творчески кът и приятна работна обстановка, технически оборудван с обособени индивидуални зали и бърза интернет връзка – пространство за нови идеи.

Резервирай Конгресен център Пампорово за твоето важно събитие на www.pamporovo.me

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура