Пампорово ще радва туристите с нова голяма въздушна възглавница за скокове

25 Apr, 2024

Адвенчър парк Язовира в планинския курорт Пампорово ще отвори на 1 май и ще работи до 6 май и в дните 24, 25 и 26 май, както и в дати по желание на посетителите за организиране на групови занятия и за специални поводи.

Този сезон паркът ще привлича туристи с чисто нова голяма въздушна възглавница за скокове и забавления за малки и големи приключенци.

Паркът е любимо място за отдих, истинска почивка и забавления за деца на всяка възраст, като туристите намират прекрасно място за приключения за малки и подрастващи деца.

Разположен в живописен горски район сред чистия планински въздух, Приключенският парк предлага комбинация от спортни активности на открито, игри, забавления и споделени емоции.

Слънчевите, прохладни дни прекарани там, в комбинация с чистия въздух, приятната атмосфера и спокойствието спомагат за презареждане на батериите.

На разположение на туристите в парка са въжена градина с девет елемента, детски тролей, планински колела за обиколка по маршрут Язовира, нинджа трасе, фитнес на открито, кът за игри, достъп до язовира за риболов, горска пътека за бягане, семейно вело трасе и зони за релакс.

Работното време на Приключенския парк е от 9:00 часа сутрина до 17:00 часа следобед.

Прекарай незабравими All-inclusive Plus майски празници в Пампорово!

Лифтове 1 и 2 в Пампорово ще бъдат отворени в празничния период в началото на май, както и на 24, 25 и 26 май за абитуриентските балове.

Избери хотел Перелик 5* за Великден и се възползвай от анимация за деца и възрастни, творчески занимания, горска педагогика, спортни игри и активности сред природата – пешеходни турове, екскурзии, планинско колоездене, СПА и природолечение в Пампорово.

Ловно-рибарски приключения в Адвенчър парк Язовира и празнична Великденска трапеза с гост изпълнител Татяна.

За резервации с най-добри отстъпки по всяко време на www.pamporovo.me

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура