Родопа привлече нов халф

24 Jul, 2020

Иван Караиванов е най-новото попълнение във ФК Родопа Смолян. Халфът вече тренира със „зелено-белите“ и през новият сезон ще играе за тима от Смолян в Трета лига-Югоизточна група.

Караиванов е юноша на пловдивските Ботев и Локомотив, като за последно е играл за Атлетик – Куклен. Караиванов е родом от Чепеларе.

Все още ръководството на Родопа търси вратар. От началото на лятната подготовка са водени преговори с няколко стража. Първоначално клубът се спря на Стефано Кунчев, който дори пази за смолянчани на контролата със Спартак – Пловдив. В последствие преговори започнаха и със Стилян Георгиев, но за съжаление „зелено-белите“ се разминаха и с него.

На този етап за вратарския пост от клуба разчитат на юношите Милко Денев и Костадин Борисов, както и на Здравко Чавдаров за официалните мачове.

Планираната контрола на Родопа с Борислав – Първомай пропада. Двубоят трябваше да се играе в събота от 18 часа на стадион Септември в Смолян, но заради отказ на гостите, мачът няма да се проведе.

Въпреки това, Родопа ще играе контрола. В събота ще се осъществи отложеният приятелски мач с Гигант – Съединение. Двубоят е от 11 часа в Съединение. Старши треньорът на „зелено-белите“ отново ще даде шанс на всички футболисти да излязат на терена.

Последната контрола на Родопа преди началото на сезона е с Верея – Стара Загора. Мачът е насрочен за 1 август в Смолян.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура