Пампорово запазва семейните пакети с лифт карти през този ски сезон

11 Nov, 2019

И през предстоящия ски сезон Пампорово – Мечи чал ще запази семейните пакети с лифт карти, включващи намаление от 8 до 12%, съобщиха от “Пампорово” АД.

Дружеството залага и промоционални периоди за настаняване и лифт карти, при които отстъпката достига до 30 на сто. Новост през този зимен сезон ще бъде въвеждането на нов вид 6 и 9-дневни лифт карти за делнични дни.

За първи път още в навечерието на ски сезона се посочват промоционални периоди, предварителните резервации за които са с намаление до 30%. Промоционални периоди за лифт картите ще бъдат от 6-и до 10-и и 13 до 17 януари, като през тези дни цената за лифт карта за възрастен е 52 лв. дневно.

Март е обявен от “Пампорово” АД за семеен месец с 30% намаление на цените на лифт картите, хотелското настаняване в 5-звездните “Орловец” и “Перелик” и ски услугите след 9 март до края на сезона.

Сезонната лифт карта за Пампорово- Мечи чал, закупена до 1 декември е с намалена цена от 1025 лв., уточняват от дружеството. Въвежда се и нова сезонна лифт карта само за делнични дни на стойност 700 лв.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура