Община Златоград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно”

05 Sep, 2019

За поредна година Община Златоград ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно”. Тази година кампанията разширява обхвата си с нови възможности за подобряване на средата, в която живеем.

На 14 септември доброволците ще могат не само да почистят замърсените зони, но и да инициират редица добри дела, като обновят детски площадки и градинки, боядисат пейки или да дадат други добри примери, с които да направят града ни по-чист и по-красив.

В тази връзка, Общинска администрация Златоград е създала необходимата организация за събиране и извозване на събраните отпадъци и е определила участъците за почистване.

Желаещите, да се включат в почистването, могат да заявят избрания участък и да получат материали, в Общинска администрация Златоград, до 12.09.2019г.

Информация, относно почистването на останалите населени места в общината, може да получите от съответните кметовете и кметските наместници, които са създали необходимата организация.

За допълнителна информация, относно организацията за почистване, Общинска администрация Златоград обявява телефони за връзка – 0884 600 172 и 0895 272 282

Община Златоград призовава всички жители, учреждения и институции, фирми и предприятия в общината, да дадат своя добър пример, като се включат активно в националната кампания „ Да изчистим България заедно”.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура