Откриват ски сезона на Мечи чал с безплатен лифт

16 Dec, 2018

Ски зона “Мечи чал” ще посрещне любителите на зимните спортове на 22.12.2018 година с безплатен лифт през целия ден, обявиха от “Пампорово” АД.

Община Чепеларе и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в града ще посрещнат всички скиори с много добро настроение, топъл чай и възможност за участие в томбола с много награди – парични, няколко уикенда за двама, безплатно ски оборудване и др.

„Пампорово“ АД предлага обща лифт карта за двете обединени ски зони с наименование „Пампорово-Мечи чал“. Всеки турист може да избира дали да си купи лифт карта за единия или другия ски център или обща лифт карта за двата.

Билет в двете посоки тази зима на “Мечи чал” е 12 лв. за възрастен и 7 лева за дете от 7 до 12 години. Еднодневна лифт карта за ски зона “Мечи чал” е 41 лв. за възрастен и 25 лв. за дете. Лифт карта за двете зони на Пампорово и “Мечи чал” е 58 лв. за възрастен и 35 лв. за дете.

От Пампорово АД се надяват на дълъг и много снежен сезон и подготвят  интересни и разнообразни събития за идните няколко месеца. Най-големият акцент в календара за този сезон ще бъде домакинството на Конгреса на Интерски в средата на месец март, когато в Пампорово ще гостуват и ще обменят опит над 1000 от най-добрите ски и сноуборд инструктори в цял свят!

 

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура