17 спортисти и четирима треньори са номинирани за “Спортист и треньор на 2018” на община Смолян

14 Dec, 2018

Официалната церемония по награждаването на „Спортист и треньор – 2018 г.” на община Смолян, както и “Спортист на гражданите” ще се проведе на 17 декември /понеделник / от 11:00 часа в 247 зала на община Смолян. Тази година номинираните спортисти са 17 от 7 спортни клуба, както и 4 треньори.

Предложенията са направени от спортните клубове, които попълват по една анкетна карта за спортист и треньор. Комисия от община Смолян, със заповед на Кмета, изготвя писма до спортните клубове за предложения на състезатели и треньори за включването им в анкетата на община Смолян за „Спортист и треньор на 2018 година. Изготвя се регламент за провеждане на гласуването, прави се анализ на резултатите от анкетата. Съставя се и протокол с получилите най-много точки от номинациите в категориите „Спортист на годината” и „Треньор на годината” .

За втора поредна година община Смолян организира анкета “Спортист на гражданите”, в която са включении всички номинирани спортисти от спортните клубове, реализиращи дейността си на територията на община Смолян.

Заповядайте на церемонията по награждаването на изявените спортисти!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура