23-годишен младеж почина след жестока катастрофа в Търън

08 Jun, 2018

Пострадалият при жестока катастрофа в Търън – Атанас Будин (на 23 години) е починал в операционната, малко след като бил докаран от спешните медици в Смолянската болница.

Кървавият инцидент стана на 7 юни, малко след 19:00 часа в една от пътните отсечки на смолянското село, след като микробусът управляван от починалият е отбил на вътрешен завой, а той се намирал зад превозното средство. За съжаление пикап, управляван от 47-годишният Севги Куцайков от Търън се врязал в него. По първоначална информация, Куцайков е бил заслепен от слънцето.

Будин е бил в много тежко състояние още при пристигането му в болница. Левият му крак е бил откъснат от нивото на бедрото, който е бил и сериозно замърсен, с открита фрактура на другият крак, както и с откъсната лява ръка, която висяла от лакъта на долу. Освен това е има и сериозно рана на главата, коментираха медици. Около мястото на катастрофата останали локва с кръв, разхвърчани обувки и дрехи.

Стабилно e състоянието на другия пострадал, 47-годишният Севги Куцайков, който е настанен в Хирургическо отделение на смолянската болница.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура