Красиви алеи с японски вишни разцъфнаха в Чепеларе

27 Apr, 2024

Освен уникалните природни гледки, жителите и гостите на град Чепеларе ще могат да заснемат своите преживявания на няколко места, които Община Чепеларе създаде съвместно с Музей на родопския карст , ЦПЛР Общински Детски Комплекс Чепеларе, членовете и партньорите на Български съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA).

Туристите ще могат да запечатат престоя си в Чепеларе и Музея на родопския карст в Чепеларе със снимка на фона на града – чудна гледка, която ще запазите за спомен.

Предстои да бъде поставен надпис ЧЕПЕЛАРЕ.

Красивите алеи с японски вишни, засадени зад паметника на Капитан Петко Войвода в Чепеларе и покрай реката, в близост до хотел „Родопски дом“, разцъфнаха.

Седем месеца след като бяха засадени по време на Десетия юбилеен конгрес на Съюза през септември 2023 г. от членовете и партньорите на Български съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA), розовите цветове окрасиха града.

Инициативата бе възможна с подкрепата на кмета на община Чепеларе Боран Хаджиев.

“Вярваме, че дръвчетата с красиви розови цветове ще се превърнат в притегателна атракция за гостите на Чепеларе от страната и чужбина!”, споделиха от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

Община Чепеларе – Зеленото сърце на България Ви пожелава весели празници!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура