Задържаха двама младежи, изпочупили огледала на пет автомобила в Чепеларе

09 Mar, 2021

Полицията в Чепеларе задържа двама младежи, извършили повреждания на пет автомобила, паркирани на улица “Васил Гаджуров“ в родопския град.

На 7 март в РУ-Чепеларе е получена жалба от 32-годишен мъж чепеларец, затова че около 23:00 часа на същата дата лицата Н.М. на 18 години и Б.М. на 17 години, двамата от Чепеларе, са счупили ляво странично огледало на личния му автомобил Нисан Патрол, паркиран пред дома му.

На следващия ден са получени жалби от още четирима собственици с оплакване, че на 7-ми срещу 8-ми март са повредени автомобилите им, които са били паркирани на улица “Васил Гаджуров“ в Чепеларе.

Получена е писмена жалба от 51-годишна жена от Бургас, в която се сочи, че за времето от 19:00 часа на 7 март до 08:30 часа на 8 март неизвестно лице е счупило ляво странично огледало на лекия ѝавтомобил Ситроен Ксара, паркиран също на улица „Васил Гаджуров”.

Жалба е получена и от друг мъж от Чепеларе, че неизвестно лице е счупило дясно странично огледало на автомобила му Рено Клио, паркиран на същата улица.

Друга жалба е получена от 54-годишен чепеларец, който също сочи че в нощта на 7 срещу 8 март неизвестно лице е счупило ляво странично огледало на Фиат Пунто, паркиран отново на улица „Васил Гаджуров“.

И още един гражданин на Чепеларе е подал жалба, че неизвестно лице е счупило ляво странично огледало ва лекия му автомобил Фолксфаген Пасат на тази улица.

Двамата младежи са задържани за срок до 24 часа.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура