Туристите в Пампорово ще спортуват с нови планински велосипеди това лято

16 May, 2024

Подготовката за летния сезон в Пампорово върви с пълна сила, като курортът ще предложи на туристите изключително разнообразие от активности – велотурове, пешеходни преходи, екскурзии до забележителности и горска терапия на кристално чист въздух сред чудната природа на Родопите.

Лифтове 1 и 2, както и Приключенски парк Язовира ще работят в празничните дни 24, 25 и 26 май за абитуриентските балове и всички посетители в курорта.

Това лято Пампорово ще зарадва туристите с изцяло обновен байк гардероб със страхотни нови велосипеди Trek за максимално приятно изкарване по трасета във велопарка.

Посетителите в родопския курорт ще могат да използват специализирани планински велосипеди в различни размери за деца, младежи и възрастни за приключения и приятни емоции в маутинбайка.
Предлаганите от Туристическия център в Пампорово електрически колела могат да отведат спортистите до някои от най-красивите места в планинския курорт по възможно най-приятния начин.

Велопарк Пампорово разполага с 15 обособени трасета с обща дължина от над 35 км подходящи за всички възрасти и умения.

Всяко едно от тях е изпълнено с разнообразни препятствия, виражи, скокове, дървени конструкции и други интересни съоръжения.

Паркът предлага голямо разнообразие от трасета с различни нива на трудност и предназначение като: специализирани трасета за спускане, трасета за начинаещи, фамилни маршрути, трасета за обучение и усъвършенстване на уменията, както и единственото в България специализирано трасе за дисциплината форкрос.

Велопарк Пампорово разполага със собствен байк гардероб. В него ще можете да намерите колела от различен клас. Квалифицирани веловодачи ще бъдат на разположение да съпроводят по трасетата на парка всички желаещи колоездачи.

Планирай своето All inclusive лято в 5-звездния хотел Перелик с 20% отстъпка за онлайн резервации до 10 юни, включително. Избери удобен период и направи директна резервация на www.pamporovo.me

Избери хотел Перелик 5* за своята планинска ваканция и се възползвай от сутрешна гимнастика, дозирани горски разходки по пешеходни маршрути с различно натоварване, екскурзия до местна забележителност по фиксиран седмичен маршрут, анимация за възрастни и деца по фиксирана програма по дни и часове, достъп до медикъл спа център Body & Soul SPA Lounge, достъп до игрище за тенис на корт, футбол на малки вратички и волейбол.

Повече информация за актуалните промоции и всички интересно в любимото Пампорово виж и следи на www.pamporovo.me

 

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура