Промоция в Пампорово: Здравни програми с до 30% отстъпка и безплатна 7-ма нощувка

08 Jul, 2024

Засиленият интерес към Пампорово и Родопите и необходимостта от близост с природата, както и необичайно топлите лета в градовете, пораждат необходимост от разработване на нови специфични здравни програми.

Велопарк Пампорово е отворен с обновени трасета и много приятни изненади!

Предвид даденостите и съоръженията, с които разполага СПА центъра на хотел Перелик 5*, включително и наличието на специфични апарати, зали, голям фитнес салон и басейн с полуолимпийски размери, бяха разработени и започват да се предлагат програми за белодробна профилактика, програми за антистрес и детокс, за възстановяване след травми, както и програми за борба със затлъстяването, диабета и други метаболитни заболявания.

За първи път се предлага и програма за влизане във форма (Get fit), която е насочена към хората между 16 и 45 години, които искат да подобрят формата си, да избягат от застоялия начин на живот и да започнат да се хранят правилно и природосъобразно.

Пампорово впечатлява туристите с активна седмична програма “Горска терапия”

За семействата с деца и активните хора пет-звездният хотел Перелик, започва да предлага и пакети с  горски преходи, дихателни упражнения, стречинг, танци, водна гимнастика, СПА, обновен детски център, анимация за деца – включваща забавни игри на открито и закрито, рисуване на камъни, направа на свещи, детски дискотеки и кино.

Тези пакети могат да бъдат по избор на база ВВ (само със закуска),  на база „All inclusive“ или „Здравословно меню“.

Програмите могат да бъдат резервирани с до 30% отстъпка и безплатна 7-ма нощувка директно на pamporovo.me.

Промоцията за отстъпки при резервация през сайта важи за целия летен сезон, като актуалната оферта предоставя:

– 20% отстъпка за онлайн резервации директно на сайта на хотела

– 10% отстъпка за престой в дните от Неделя до Четвъртък

– 7-ма нощувка на цената на 6 нощувки т.е. за престой в дните от Неделя-Четвъртък общата отстъпка е 30%, а за Петък и Събота е 20% + 7=6.

Пакетите за нощувка със закуска може да разгледате тук, а за ол-инклузив – тук.

В Пампорово вече стартираха и новите здравни пакети, които също могат да се резервират с до 20% отстъпка през сайта на курорта.

Пакетите за 3 и 5 нощувки са с 15% отстъпка за онлайн резервации, а пакетите за 7 нощувки – с 20% отстъпка.

Здравните пакети може да разгледате тук, а програма Get FIT – тук.

Приключенският парк в Пампорово е прекрасна дестинация за бягство от жегите и токсичната градска среда в прохладната прегръдка и кристално чистия въздух на Родопа планина.

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура