Приключенският парк в Пампорово е прекрасна дестинация за бягство от жегите

13 Jun, 2024

Адвенчър парк Язовира в любимия планински курорт Пампорово е отворен и ще работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа от 19 юли през цялото лято.

Там те очакват забавления за цялото семейство и приятели – идеална дестинация за бягство от летните горещини и токсичната градска среда в прохладната прегръдка и кристално чистия въздух на Родопа планина.

Летният сезон в Пампорово стартира на 28 юни с много забавления, активности и приключения сред чудесната природа на Родопите.

Преоткрий Пампорово! Включи се в Седмичната All Inclusive Plus програма!

Нова голяма въздушна възглавница за скокове вече радва малки и големи туристи в Приключенския парк.

На разположение на посетителите са детска въжена градина, нинджа трасе, голяма възглавница за скокове, батут, малък детски тролей, риболов, кът за игри, зони за релакс, фитнес на открито и риболов в режим “хвани и пусни”.

Язовира е любимо място за отдих на туристите и истинска почивка и забавления за деца на всяка възраст, като туристите намират прекрасно място за приключения за малки и подрастващи малчугани.

Разположен в живописен горски район сред чист планински въздух, Приключенският парк предлага комбинация от спортни активности на открито, игри, забавления и споделени емоции.

Прохладните дни прекарани там, в комбинация с чистия въздух, приятната атмосфера и спокойствието спомагат за бягство от токсичната градска среда и презареждане на батериите.

Независимо дали търсите вълнуващи приключения или просто искате да се отпуснете и да си починете Приключенски парк Язовира има по нещо за всеки.

Така че стегнете багажа си, съберете любимите си хора и се отправете към приключенския парк Язовира за едно незабравимо приключение в Пампорово!

За по-малките, паркът предлага множество нови приключения и вълнуващи дейности. Въжената градина с девет елемента е популярна атракция, която позволява на децата да изпробват своята ловкост и да преодоляват препятствия.

Нинджа трасето предоставя възможност да открият своя вътрешен воин и да преминат през различни предизвикателства.

За тези, които предпочитат по-спокойно изживяване, приключенският парк предлага редица възможности.

Семействата могат да се впуснат в релаксираща обиколка с велосипед по маршрута на язовира, наслаждавайки се на красивата природа и на качествено време заедно.

Семейното вело трасе осигурява безопасно и приятно колоездене за всички членове на семейството. Има и горска пътека за джогинг за тези, които обичат освежаващо бягане сред природата.

В допълнение към споменатите дейности, паркът предлага фитнес зона на открито за тези, които искат да останат активни по време на посещението си.

Тук посетителите могат да се занимават с различни упражнения и тренировки, докато се наслаждават на чистия планински въздух.

За хората, които търсят приятелска надпревара, има кът за игри, където могат да се отдадат на различни предизвикателства на открито.

Навсякъде в парка зоните за отдих са разположени на стратегическо място, предоставяйки на посетителите места, където да се отпуснат, да се насладят на пикник или просто да се потопят в природната красота, която ги заобикаля.

Това са места, на които семейства и приятели могат да се събират, да споделят истории и да създават приятни спомени.

Зрелищното състезание Pamporovo Bike Fest се завръща в края на юли

За радост на планинските колоездачи Вело парк Пампорово отваря всички трасета на 28 юни. Трасетата са подходящи за всички възрасти и байк умения.

Всяко едно от тях е изпълнено с разнообразни препятствия, виражи, скокове, дървени конструкции и други интересни съоръжения.

Велопаркът предлага прекрасни трасета с различни нива на трудност и предназначение като специализирани трасета за спускане, трасета за начинаещи, фамилни маршрути, трасета за обучение и усъвършенстване на колоездачните умения.

Пампорово отново ще събере елита в планинското колоездене за зрелищни състезания и вело надпревари!

Държавното първенство Мечи чал ще бъде на 13 и 14 юли. Пампорово байк фест се завръща от 26 до 28 юли, а Ендуро състезанието Elevation ще се проведе през септември.

Посетителите в курорта могат да използват специализирани планински велосипеди в различни размери за деца, младежи и възрастни за приключения, приятни емоции и първи стъпки в маутинбайка.

Пампорово ще впечатли туристите с изцяло обновен байк гардероб с нови супер велосипеди Trek за максимално приятно изкарване по трасета във велопарка.

Предлаганите от Туристически център Пампорово електрически колела могат да отведат туристите до някои от най-красивите места в родопския курорт по възможно най-приятния начин.

Резервирай своето мечтано лято в 5-звездния хотел Перелик с 30% отстъпка за онлайн резервации!

Избери удобен период и направи директна резервация на www.pamporovo.me

 

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура