Велопарк Пампорово отваря на 28 юни и приема три големи състезания това лято

11 Jun, 2024

Любимото Пампорово открива летния сезон на 28 юни (петък), когато ще работят лифтове и атракциони, а всички вело трасета в байк парка ще бъдат отворени.

Велопарк Пампорово разполага с 15 вело трасета с обща дължина от над 35 км, които са подходящи за всички възрасти и умения.

Всяко едно от тях е изпълнено с разнообразни препятствия, виражи, скокове, дървени конструкции и други интересни съоръжения.

Паркът предлага прекрасни трасета с различни нива на трудност и предназначение като специализирани трасета за спускане, трасета за начинаещи, фамилни маршрути, трасета за обучение и усъвършенстване на колоездачните умения.

Велопарк Пампорово разполага със собствен байк гардероб. В него ще можете да намерите колела от различен клас.

Квалифицирани веловодачи ще бъдат на разположение да съпроводят по трасетата на парка всички желаещи колоездачи.

Приключенски парк Язовира е отворен за туристите – прекрасна дестинация за бягство от жегите и сивотата на ежедневието.

Там те очакват много забавления и активности на чист въздух – за теб и цялото семейство.

На разположение на посетителите са детска въжена градина, нинджа трасе, голяма възглавница за скокове, батут, малък детски тролей, риболов, кът за игри, зони за релакс, фитнес на открито и риболов в режим “хвани и пусни”.

Това лято планинският курорт Пампорово отново ще събере елита в планинското колоездене за зрелищни състезания и вело надпревари.

Държавното първенство Мечи чал ще бъде на 13 и 14 юли. Пампорово байк фест се завръща от 26 до 28 юли, а Ендуро състезанието Elevation ще се проведе през септември.

Пампорово ще зарадва туристите с изцяло обновен байк гардероб със страхотни нови велосипеди Trek за максимално приятно изкарване по трасета във велопарка.

Посетителите в родопския курорт ще могат да използват специализирани планински велосипеди в различни размери за деца, младежи и възрастни за приключения, приятни емоции и първи стъпки в маутинбайка.

Предлаганите от Туристически център Пампорово електрически колела могат да отведат туристите до някои от най-красивите места в родопския курорт по възможно най-приятния начин.

През летния сезон Пампорово ще предложи на туристите изключително многообразие от активности, приключения, велотурове, екскурзии, пешеходни преходи и горска терапия сред чудната природа на Родопа планина.

Преоткрий Пампорово! Включи се в Седмичната All Inclusive Plus програма, активна от 28 юни!

Резервирай своето мечтано лято в 5-звездния хотел Перелик с 30% отстъпка за онлайн резервации!

Избери удобен период и направи директна резервация на www.pamporovo.me

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура