Летният сезон в Пампорово стартира на 28 юни

03 Jun, 2024

Летният сезон в Пампорово започва на 28 юни с работещи лифтове, отворен вело парк, много атракции, изненади и забавления за туристите.

Планинският курорт ще предложи на посетителите си многообразие от приключения, релакс, горска терапия, екскурзии, турове, велосъстезания, пешеходни преходи и активности на кристално чист въздух сред чудната природа на Родопите.

Основен акцент и това лято ще бъде горската терапия и климатолечението, като ще се предлагат приятни разходки в района на планинския курорт, на места с доказано висока отрицателна йонизация и специфични за района зони с силна фитонцидна наситеност.

Преоткрий Пампорово! Включи се в Седмичната All Inclusive Plus програма, активна от 28 юни!

Маршрутите са изключително приятни, с лека до средна трудност и продължават между час и час и половина (с изключение на екскурзиите). Те включват първи стъпки в Nordic Walking и пешеходен преход до избраната за деня дестинация.

Програмата започва всяка сутрин в 08:45 часа с 15-минутна гимнастика на терасата в SPA центърa на хотел Перелик за тонус и добър старт на деня.

След това в 10:00 часа програмата продължава:

В понеделник приключението е тур “Невястата”, който включва тричасова разходка с водач по живописна горска пътека с възможност за посещение на крепостта Калето, Виа Ферата, алпийски тролей и въжена градина.

Вторник е ден за тур “Рожен” – Пешеходен тур с водач около 3 часа по горска пътека до роженските ливади и Пилон Рожен. Първи стъпки в Nordic Walking.

Тур “Иглите” е предложението за сряда, като разходката е с продължителност около 3 часа по красива пътека в гората до местност Иглите с ползване на лифт, както и първи стъпки в Nordic Walking.

Четвъртък е ден за приключения в Адвенчър Парк Язовира с достъп до въжена градина, детски тролей, нинджа трасе, фитнес на открито, батут, кът за игри, горска пътека за бягане, семейно вело трасе и релакс зона.

Петък е време за екскурзия до красивите Смолянски езера, Роженската обсерватория или Широка лъка и посещение на Музея на гайдите в Стойките.

Съботният ден е време за активност на чист въздух с тур “Студенец”: 3-часова разходка с водач по сенчеста горска пътека до център Студенец. Първи стъпки в Nordic Walking.

Неделя е ден за тур “Арфа”, като разходката е с продължителност около 1 час и половина по красива горска пътека северно от хотел Перелик, както и първи стъпки в Nordic Walking.

Няколко причини да се включиш в All Inclusive Plus Седмичната програма в Пампорово: 

  • Високите нива на отрицателна йонизация, фитонциди, кристално чист въдух, тишина и спокойствие в региона спомагат за подобряване на физическото и психическото състояние.
  • Активността на открито сред природата е полезна за намаляване на стреса и тревожността, както и подобрява концентрацията и креативността.
  • Можеш да запечаташ всеки спомен със запомняща се снимка от любима локация. Удивителните места в курорта са идеални за снимки, които можеш да качваш в социалните мрежи и да отбележиш @pamporovo_mechichal, за да запазиш спомена за дълго!
  • Активната програма е разнообразна и предлага различни активности с леко до средно натоварване.
  • Наред с всички останали ползи, физическата активност в планината подобрява настроението и спомага за по-спокоен сън.

Резервирай своето All inclusive лято в 5-звездния хотел Перелик с 30% отстъпка за онлайн резервации!

Избери удобен период и направи директна резервация на www.pamporovo.me

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура