Петя Касабова, ГЕРБ-СДС: Област Смолян има нужда от своите млади и дейни хора

25 May, 2024

С голяма радост приех поканата на ПП ГЕРБ да бъда кандидат за народен представител, защото съм млад и амбициозен човек, който иска да допринесе за развитието на своя роден край.

Това заяви Петя Касабова, която е с номер 22 и преференция 107 в бюлетината от кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС.

Ежедневният контакт с хората ми помогна да осъзная какви са основните проблеми в Смолянския край. Родопите са един от най-бързо обезлюдяващите се райони в България и за да се промени това, трябва спешно да се подобри поминъкът на населението, като се отворят още работни места и се намерят нови възможности за реализация на младите хора.

Аз мога да помогна за това, защото искрено вярвам, че Област Смолян има нужда от своите млади и дейни хора, които притежават силите и амбициите да подобрят живота в нея.

Доказала съм, че притежавам нужните знания и умения за работа с тези, които са ми гласували доверие, с тези, които са станали по-мнителни и недоверчиви заради срещнатите трудности и дори с тези, които са отчаяни от нещастията и бедите в своя живот.

Готова съм да работя и да се боря за преуспяването на всеки, които потърси моето съдействие или просто имам възможност да му помогна с каквото и да е, сподели Касабова.

Петя Касабова е родена на 13 ноември 1990 г. в Пловдив. Завършила е специалност „Транслатология с новогръцки език“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Работи като специалист „Активиране“ в дирекция „Бюро по труда“ – Смолян, филиал – Чепеларе. Заместник-председател на Общински съвет – Чепеларе. Член на Управителния съвет на Младежи ГЕРБ в област Смолян и член на Управителния съвет на ПП ГЕРБ в община Чепеларе. Неомъжена.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура