Атракционите в Пампорово ще работят от 24 до 26 май

23 May, 2024

През почивните дни на 24, 25 и 26 май (петък, събота и неделя) на разположение на туристите и абитуриентите в Пампорово ще бъдат лифтовете до емблематичната кула Снежанка, тубинг пързалката на Стената и Приключенски парк “Язовира”.

Този сезон Адвенчър паркът ще радва туристите с изцяло нова голяма въздушна възглавница за скокове и забавления за малки и големи приключенци.

Паркът е любимо място за отдих, истинска почивка и забавления за деца на всяка възраст, като туристите намират прекрасно място за приключения за малки и подрастващи деца.

Пампорово ще привлича туристи с екопътека по стъпките на Капитан Петко войвода

Разположен в живописен горски район сред чистия планински въздух, Приключенският парк предлага комбинация от спортни активности на открито, игри, забавления и споделени емоции.

Слънчевите, прохладни дни прекарани там, в комбинация с чистия въздух, приятната атмосфера и спокойствието спомагат за презареждане на батериите.

Зрелищното състезание Pamporovo Bike Fest се завръща в края на юли

В парка има въжена градина с девет елемента, детски тролей, планински колела за обиколка по маршрут Язовира, нинджа трасе, фитнес на открито, кът за игри, достъп до язовира за риболов, горска пътека за бягане, семейно вело трасе и зони за релакс.

Пампорово предлага отлични варианти за изнесен офис в планината

Планинският курорт отново ще предложи на туристите това лято разнообразие от активности, приключения, екскурзии и горска терапия сред чудната природа на Родопите.

Планирай своето All inclusive лято в 5-звездния хотел Перелик с 20% отстъпка за онлайн резервации до 10 юни, включително.

Избери удобен период и направи директна резервация на www.pamporovo.me

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура