Д-р Красимир Събев: Тръгваме към поредна изборна победа на 9 юни

10 May, 2024

С този отбор тръгваме към поредна изборна победа на 9 юни. Отново съм водач на листата и приемам това, като голяма отговорност и предизвикателство.

Това заяви Д-р Красимир Събев, който повежда ГЕРБ Смолян към парламентарните избори.

„Надявам се за пореден път да оправдая доверието на структурите, на избирателите. Заложихме на много млади хора. Аз съм един от най-възрастните в листата”, сподели Събев.

Младостта е напориста и тя върви с нас. Ние показваме къде е правилното от гледна точка на опита, а те със своя ентусиазъм, образование и идеи заедно ще отстояваме интересите на хората, които живеят в Родопите. Заедно да градим по-добро бъдеще за всеки, посочи обичаният лекар.

Ето и отборът на ГЕРБ Смолян:

101 – Д-р Красимир Събев
Роден на 30 декември 1968 г. в Мадан. Магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт. Началник е на Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян. Три години е бил заместник-директор по медицинските дейности в областната болница. Бил е депутат в 44-ото, 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание. Представител на гражданската квота. Има едно дете.

102 – Тодор Батков- син
Роден е на 22 август 1993 г. в София. Бакалавър е по политология в Queen Mary University of London. Магистър по специалността „Master of business administration in finance“ в London School of Business and Finance. Магистър по право във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Предприемач. Гражданска квота. Неженен.

103 – Васил Седянков
Роден на 20 август 1960 г. в с. Широка лъка. По професия е техник лесовъд. В продължение на 19 години е бил в системата на МВР – от сержант до офицер. През 2003 г. се пенсионира. От 2003 г. до 2009 г. развива малък бизнес в дървопреработващата промишленост. Три години е бил председател на горовладелска кооперация „Бистрица“ в Широка лъка. От 2011 г. до момента е кмет на село Широка лъка. Семеен, с две деца.

104 – Андриян Петров
Роден на 14.09.1963 г. в Никопол. Магистър е по специалността „Мениджмънт в сценичните изкуства“ от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. 35 години е актьор в Родопския драматичен театър. Бил е 6 години заместник-областен управител на Смолян. От 10 г. е главен художествен ръководител на ФА „Родопа“. Организационен секретар на ГЕРБ-Смолян. Семеен, с три деца.

105 – Д-р Нина Карова
Родена на 9 юни 1989 в гр. Смолян. Завършила е медицина в Тракийския университет – Стара Загора. Има придобита специалност по акушерство и гинекология от Медицинския университет в Пловдив. Работи като акушер-гинеколог към ДКЦ – Смолян, МБАЛ „Проф. д-р Константин Чилов“ – Мадан, САГБАЛ “Ева”- Сливен. Областен координатор на Младежи ГЕРБ. Омъжена.

106 – Радослав Филизов
Роден на 30 октомври 1979 г. в Рудозем. Магистър по “Социални дейности” от Нов български университет в София. Магистър-инженер по “Технология и управление на транспорта” от Русенски университет “Ангел Кънчев”. Общински председател на ПП ГЕРБ в Рудозем. От 2019 г. общински съветник от ПП ГЕРБ. Ръководи частен бизнес. Семеен, с две деца.

107- Петя Касабова
Родена на 13 ноември 1990 г. в Пловдив. Завършила е специалност „Транслатология с новогръцки език“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Работи като специалист „Активиране“ в дирекция „Бюро по труда“ – Смолян, филиал – Чепеларе. Заместник-председател на Общински съвет – Чепеларе. Член на Управителния съвет на Младежи ГЕРБ в област Смолян и член на Управителния съвет на ПП ГЕРБ в община Чепеларе. Неомъжена.

108 – Иван Стоев
Роден на 14.02.2000 г. в гр. Смолян. Завършил Природо-математическата гимназия “Васил Левски” в Смолян. Към момента е студент в магистърската програма “Актуална българистика” в ПУ “Паисий Хилендарски” – гр. Пловдив, както и във филиала в гр. Смолян, където задочно учи маркетинг. Работи като учител по български език и литература. Член е на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ. Неженен.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Платена публикация

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура