Радослава Лазарова спечели третата си награда Златна игла

17 Nov, 2022

Смолянчанката Радослава Лазарова отново спечели най-престижната награда за мода в България „Златна игла”. Този път талантливата дизайнерка е отличена в категория „Булчинска Мода” за 2022 г.

Това е трета награда „Златна игла” за Лазарова, след като тя получи приза за „Най-добър дизайнер” за 2021 г. и „Най-добър млад дизайнер” за 2019 г.

Красивите сватбени рокли на дизайнерката на модна къща Blink са етикет за изящество и сбъдната мечта за булките.

Специфични за работата на Радослава Лазарова като дизайнер са авторските дантели, проектирани от самата нея.

За стила на младата дизайнерка са характерни женствена визия, внимание към детайла, много ръчен труд, разнообразие от силуети, материи и цветове, в колаборация с последните модни тенденции.

Дизайнерката Радослава Лазарова разкрива тайните на успеха при избора на перфектната булчинска рокля

Ради Лазарова е второ поколение създатели на вълнуващата, романтична и оригинална визия на официални и сватбени тоалети.

Израстнала е в семейство на дизайнери и е прекарвала много часове в ателието на родителите си, които са основатели на известния бранд за официални и сватбени тоалети „Аз и Ти“, създаден преди близо 30 години.

След като изучава мода във Варна и София, с наследения талант и натрупан опит, Радослава Лазарова се завръща в родния си град Смолян и в сърцето на Родопите създава своя собствен моден бранд „Блинк“ (в превод от английски език – мигам, светя, блестя).

С трепет, много старание и любов към модата Радослава Лазарова и нейния екип се стремят да създават мечтаната за всяка дама рокля и да задоволяват и най-изтънчения вкус.

Модна къща BLiNK отразява характерния творчески стил на талантливата дизайнерка, а нейните модели са предпочитани от дамите за важни събития – сватбени тържества, коктейли, рождени дни, абитуриентски балове и при всеки повод или специален момент.

 

Снимки: Facebook

 

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура