Отложиха всички футболни мачове в групата на Родопа

09 Mar, 2020

Всички администрирани от Зоналния съвет на Българския футболен съюз – Пловдив срещи се отлагат до второ нареждане. Това съобщават от пресцентъра на футболната централа. Отлагането е във връзка с обстановката в страната и решенията на министъра на здравеопазването, относно положителните проби на пациенти от страната с коронавирус.

Отлагането на първенствата важи за мачовете в Трета лига – Югоизточна група, където се подвизава тимът на Родопа – Смолян, както и за “А” и “Б” областните групи за мъже, зоналните групи за деца и юноши, областните групи за деца и юноши, групите във Футбол 5, Футбол 7 и Футбол 9, женския футбол, срещите по футзал, ученическите първенства и др.

Това става ясно от решението на Антон Попов, зам.-изпълнителен директор на БФС, което е взето съобразно заповедта на министъра на здравеопазването.

След отпадане на забраната за провеждане на футболни срещи, първенствата ще продължат според предварително обявените програми, а отложените кръгове ще се изиграят след последните по програма кръгове или за тях ще се търсят допълнителни възможности за вмъкване в предварително обявените програми.

Отлагането на срещите е до второ нареждане.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура