Община Чепеларе се включва в кампанията “Да изчистим България заедно”

11 Sep, 2019

Община Чепеларе Ви кани заедно да подкрепим инициативата на bTV “Да изчистим България заедно”, като се включим активно в почистването на 14 септември.

  • Главната роля в инициативата е поверена на гражданите, които с действията и начина си на мислене, се превръщат от доброволци за един ден в неизменни посланици на каузата да направим България чиста.
  • Всяка държавна/общинска администрация, бизнес структура, браншова организация, НПО, студентски съвет/ ученически клуб, училищно, религиозно настоятелство и др., която има желание да организира своите членове, служители, поддръжници да се включат в националната кампания „Да изчистим България заедно”, е добре дошла да се включи в Деня на голямото почистване на 14 септември.

Денят на голямото почистване тази година е 14 септември

  • При желание за участие до и на 14.09.2019г., в сградата на Общинска администрация- Чепелареще се раздават чували и ръкавици (като всички допълнителни материали – метли, лопати, косачки, резачки и др. трябва да подсигурите сами).
  • Почистват се всички места, които сте набелязали за мръсни точки (например: вход и изход на града, речни корита, гробищни паркове, около и в детски градини, училища, междублоково пространство, почистване на улици пред домове);
  • Когато сте готови с почистването на избраното от вас мръсно място, отпадъците се струпват в завързани ПВЦ чували, в и около кофите за отпадъци, а зелените отпадъци винаги извън кофите за отпадъци, и се обаждате на посочените телефони за координация.

При въпроси на телефони 0889711225 и 0886200341

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура