Кметът на Доспат Елин Радев ще се кандидатира за нов мандат

11 Sep, 2019

Кметът на Доспат инж. Елин Радев ще се кандидатира за нов мандат. Кандидатът на ГЕРБ вече има един мандат на кметския стол.

“B paмĸитe нa 4 гoдини oбщинa Дocпaт ycĸopи cвoeтo paзвитиe и peaлизиpa peдицa пpoeĸти, в peзyлтaт нa ĸoeтo ce пpивляĸoxa инвecтиции, oт ĸoитo щe ce възпoлзвaт житeлитe нa oбщинaтa. C oтĸpитo лицe зacтaвaм пpeд вac, зa дa ви ĸaжa, чe зaлoжeнитe мoи aнгaжимeнти в пpoгpaмaтa ми зa yпpaвлeниe ca изпълнeни нaд 95%. Над 28 милиона лева е размерът на привлечените инвестиции в Община Доспат в рамките на мандат 2015-2019 година”, заяви Paдeв по време на Празника на община Доспат.

Елин Радев е роден на 4 май 1968 в Доспат. Основното си образование е завършил в СОУ „Д.Благоев” – Доспат, а средното в ТМТ „Крум Велков” –Пазарджик. Висшето си образование завършва в Технически университет – Пловдив, специалност „Организация и управление на машиностроителното производство”, машинен инженер. Във времето след това той работи като мениджър на фирмите: „Гарант 99” ЕООД, „СЕВА 3” ООД и „ВЕВА ГРУП” ЕООД. От 2007 се занимава с политика и е учредител на ПП ГЕРБ Доспат.

Два мандата е общински съветник в Общински съвет–Доспат: от 2007-2011 е Председател на комисията по Архитектура и Строителство към Общински съвет-Доспат, а от 2011-2015 е Председател на Общинският съвет. В качеството си на такъв, той е утвърдил 741 решения в рамките на 42 редовни и 10 извънредни заседания. През 2015 Радев е избран за кмет на Доспат като кандидат от ГЕРБ. Женен, с две деца

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура