Община Доспат с нов адрес

11 Sep, 2019

От 16 септември община Доспат се мести в новата си административна сграда, намираща се на адрес: ул. „Капитан Петко Войвода“ № 3, п.код 4831 (сградата на бившия пансион).

Инвестицията е в сградата е размер на 950 хил. лева. Средствата са отпуснати от Правителството с постановление на МС.

Какво б е направено в новата административна сграда:

Беше изградена система за видео наблюдение, беше доставен и подменен  съществуващ асансьор с нов такъв.

Изградена бе поливна система на терена на сградата, както и парково осветление в имота на сградата.

Изградени са светещи указателни съоръжения на фасадата и входа на сградата с релефни надписи върху еталбонд, изработен е и монтиран надпис Община Доспат на южната част на фасадата на сградата (козирката на покрива) включваща герб с размери 200/140 и надпис Община Доспат с размери  – 1150/110 с обемни детайли , алуминиев корпус, плексиглас, диодно засветяване; централен вход (козирка) – герб на Община Доспат с размер 60х80см.; 2бр. надписи с текст Община Доспат с размери 300х30 см. с обемни детайли , алуминиев корпус, плексиглас, диодно засветяване с обшивка еталбонд.

Изграден е пропускателен режим на имота – закупена е електронна бариера.

Бяха подменени старите радиатори и монтирани нови алуминиеви такива на втори и трети етаж на сградата.

Ремонтирани бяха две помещения на кота – 3.60м. включващ: облицоване  с гипсокартон на таван и стени; къртене на бетон под перални и мивки ; демонтаж  на стара пералня и сушилня; полагане на замазка; доставка монтаж на 2 бр. врати ; зазиждане на отвор; доставка и монтаж на 6 броя решетки на прозорци; доставка и монтаж на 2 броя врати с решетки;

Ремонтирана бе оградата:  вкл. демонтаж на старата ограда и  доставка и монтаж на нова с дължина 100м.

Укрепена бе терасата със стоманобетонови  колони; измазано бе  двустранно парапета на терасата и стълбище с водоустойчива мазилка; доставена и монтирана беше шапка на парапета с гранит, доставена беше алуминиева ръкохватка върху шапка на терасата и стълбището.

Повдигнат беше водопровода и отоплителната инсталация на партерен етаж под нивото на тавана на плочата. Направена беше тоалетна на партерен етаж. Бяха доставени нови пожароустойчиви врати за всички канцеларии.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура