Цветанов в Чепеларе: ГЕРБ е партията, която носи отговорност за думите и за делата си

10 Jul, 2016

news-40529-66913Малките населени места са най-съществените. На нас ни трябва чистотата в отношенията между хората. Това заяви на среща с граждани и членове на ГЕРБ в Чепеларе зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов.„Ние сме партия със своя идентичност, със силен дух, с отговорност за думите и делата си“, посочи още Цветанов.

Общинският лидер на партията Тодор Бозуков, който е и зам.-областен управител на Смолян, сподели пред всички колко трудно е приел загубата на общинските избори, в които той бе кандидатът за кмет на ГЕРБ. И какви в момента са последствията от направения избор за Чепеларе. Той смята, че Общината се управлява не от Реформаторския блок, а от безпринципна коалиция, в която единият зам.-кмет е общински ръководител на БСП с агентурно минало, а другият представлява „Движение 21 век“ на Татяна Дончева. „И осем месеца след като са минали изборите, отчитайки какво се случва в общината, болката е още по-голяма, защото се вижда, че са загърбени добрите проекти и идеи, а общината е превърната в малък увеселителен парк“, каза Бозуков.

Относно загубата на ГЕРБ в Чепеларе Цветанов смята, че негативът може да се превърне в позитив, защото в тази ситуация ГЕРБ може да си укрепи структурата и както се развива в момента – с нови амбициозни хора, да спечели следващите избори.

news-40529-66914Цветанов заяви, че е убеден, че кметицата, която спечели изборите в Чепеларе, не се чувства никак комфортно с коалицията, сформирана на втория тур – от Реформаторски блок плюс партии и структури от най-лявата до най-дясната част на политическия спектър – всички срещу кандидата на ГЕРБ. „Сигурно в момента тези корпроративни интереси, с подкрепата на които са спечелени изборите в Чепеларе, поставят условия на Общината да си възвърнат инвестициите, които са вложили. Кметицата трябва да изпълнява своите обещания към тях и скоро ще се окаже в ситуация, в която няма да знае какво да прави“, смята Цветанов.

Според областния координатор на ГЕРБ Николай Мелемов партията няма от какво да се срамува в Чепеларе. „Защото тази безпринципна коалиция, която е спечелила, по-скоро трябва да ни амбицира. Запомнете едно – всеки може да претърпи загуба, но и отделната личност, и партийната структура, трябва да може както да печели, така и да губи. Много е важно след загубата да можем да се изправим, да укрепнем и да продължим напред единни“, посочи Мелемов.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура