Цветан Цветанов в Баните: С екипа на ГЕРБ можем да покорим всяка височина

10 Jul, 2016

news-40525-66902С този екип, с който работим в ГЕРБ, можем да покорим всяка височина. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов на среща с жители на Баните. Цветанов посочи, че целта на тези обиколки, които прави, е да се усети пулса на обществото. „По време на предизборната кампания енергията ни е впрегната само в това да спечелим изборите, а след като вече ги спечелим, идва и отрезвяването – да свършим това, което сме обещали. Затова съм тук, за да знам къде какви са проблемите и да съобщя за тях на премиера Бойко Борисов“, отбеляза зам.-председателят на ГЕРБ. Той подчерта, че сега страната ни е в добра кондиция – със стабилна централна власт, с парламент, който работи активно, и със силната партия ГЕРБ в него.

На срещата с жители на община Баните присъстваха областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов, народният представител д-р Даниела Дариткова, кметът на Баните Милен Белчев, председателят на общинската структура Венцислав Шишков. Цветан Цветанов изтъкна заслугите на Мелемов като областен координатор за създадената добра атмосфера в структурата на ГЕРБ в Смолян. Благодари на д-р Дариткова за дейността й в парламента, заради трудния ресор – здравеопазване, който ръководи. Поздрави кмета на Баните Милен Белчев за успеха на местните избори.

news-40525-66901„Белчев е един изключително етичен човек. Вратата му винаги ще бъде отворена. Той няма да нагруби никого, няма да отблъсне никого. Ще направи всичко възможно да реши поставените пред него проблеми, заедно с екипа си“, каза Цветанов. Той е убеден, че оттук-нататък община Баните вече ще може да върви само напред, но посъветва кмета да не забравя за малките населени места. „Във всяко село хората искат да виждат, че нещо положително се случва и вие трябва да работите за подобряване на инфраструктурата“, заяви Цветанов. Зам.-председателят подчерта, че занапред ГЕРБ в Баните ще има все по-добри резултати.

Кметът Белчев сподели за финансовите проблеми на Общината, които е наследил. По думите му, дългът на Баните в момента се равнява на годишния бюджет и всеки ден получава съобщения за запори от контрагенти на Общината.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура