Цветан Цветанов в Смолян: ГЕРБ е управляваща партия, без алтернатива в България

10 Jul, 2016

20160709_195010Резултатите от местните избори убедително сочат, че ГЕРБ е истинска народна партия. Ние спечелихме не само областните центрове, но и в малките градове, в много от селата. И днес, при обиколката ми из Смолянска област, а и навсякъде другаде, се срещаме не само с партийните структури, но минаваме през оживените места и разговаряме с хората. Те казват какви са проблемите, дали одобряват и какво не одобряват от политиките, дават добри препоръки, които ние зачитаме. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов в Смолян, след като направи обстоен анализ на резултатите от местните избори през 2015 г. за всяка от десетте общини на Смолянска област. Зам.-председателят изрази доволството си от факта, че ГЕРБ спечели изборите в 5 от общините.

Той призова кметовете, общинските ръководства на партията и съветниците да не късат връзката си с хората, защото тя е твърде ценна и има решаващо значение за авторитета на ГЕРБ като управляваща партия, без алтернатива в България.Цветанов изтъкна, че за ГЕРБ президентският вот е важен, защото ще се отчете поредната изборна победа, а и защото по този начин отново ще се докаже подкрепа за правителството на Бойко Борисов.

news-40527-66908Единственият ни ангажимент в предстоящите президентски избори е да победим, подчерта Цветан Цветанов. Зам.-председателят на партията благодари на областния координатор Мелемов за добрия микроклимат, който е създал в общинските структури за максимално самостоятелна работа, но подчерта, че това за тях означава отговорност за резултатите от последващите избори. Благодари също на депутата д-р Даниела Дариткова за изключително качествената й дейност като председател на здравната комисия. Цветанов оцени високо активността и на областния управител Недялко Славов. Каза, че той е човекът, който познава в детайли всеки проблем и се ангажира да го представи пред съответните министри. „Знайте, че когато поставите пред него въпросите, те винаги отиват до ресорния министър и правителството им търси решение“, заяви още Цветан Цветанов. Срещата със структурите на ГЕРБ в Смолянска област се състоя в залата на планетариума и на нея присъства областното ръководство, съветници кметове на населени места и членове на партията.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура