Промоция на лифт картите в Пампорово до края на ноември

21 Nov, 2022

Специалните отстъпки в Пампорово продължават!

Възползвай се от миналогодишните цени на ски карта SELECT, сезонна ски карта и сезонна ски карта за делнични дни до 30 ноември (включително)!

Картите могат да бъдат закупени или презаредени онлайн, само през официалната уеб страница на курорта www.pamporovo.me.

Вземи ски карта SELECT за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 или 7 последователни дни и валидирай в избран от теб период по време на зимен сезон 22/23.

Ползването на ски карта Select стартира при първото преминаване през който и да е турникет в ски зоната и през който и да е ден, считано от официалното откриване до официалното закриване на ски сезон 2022/2023 в Пампорово.

Научи повече как да закупиш SELECT тук

Полудневната лифт карта и през следващия сезон ще бъде с 45 минути повече каране и ще е валидна от 11:45 часа до 16:30 часа.

Получаването на ски картата е възможно безконтактно през pick-up устройствата в курорта, чрез сканиране на QR код, генериран при закупуване през онлайн магазина, или на касите, срещу предоставяне на електронен ваучер през мобилно устройство, или на хартиен носител. При наличие на пластика от изминал сезон, картите могат да бъдат презаредени онлайн.

Планирай зимната си ваканция от сега!

Резервирай настаняване в хотели Перелик 5* или Орловец 5* и вземи допълнителна отстъпка от -25% само за онлайн резервации.

Резервирай хотел Перелик 5* с -25% тук
Резервирай хотел Орловец 5* с -25% тук

Специални програми с отстъпки за ски услуги и настаняване в хотели Орловец и Перелик ще има и за следващия активен зимен сезон за картодържателите на БАКБ, ОМВ, ISIC и абонати на А1.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура