Главен инспектор Бечо Пойдовски излиза в заслужен отдих след 35 години активна служба

21 Jun, 2024

Главен инспектор Бечо Пойдовски, началник на сектор „Превантивна и контролна дейност” към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Смолян, завърши своята кариера в деня на 60-годишния си юбилей.

Пойдовски започва работа в Общинската противопожарна служба през 1989 година и има зад гърба си 35 години опит и всеотдайност.

През годините, той е награждаван многократно за съществен принос при изпълнение на служебните си задължения и утвърждаване имиджа на структурата. Съавтор е на детската книжка „С огъня шега не бива”, по която е създаден и едноименен спектакъл от РДТ „Николай Хайтов“.

На своя последен работен ден в службата,  главен инспектор Пойдовски получи плакет, връчен му от директора на пожарната.

Комисар Чавдар Кичуков благодари на Пойдовски за неговата всеотдайност в работата през годините, в които е предал своя богат опит на по-младите служители.

Колегите го изпратиха със сълзи на очи и с прочувствено слово, описвайки го като истински приятел и ценен професионалист. Разбира се, не беше пропуснато и традиционното “къпане” на изпроводяк.

“Искам да ви пожелая да се съхраните такива, каквито сте! Бъдете хора с принципи и устойчиви на промените в живота” се обърна Пойдовски в своя емоционален завършек към присъстващите.

 

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура