Наблюдателницата “Три планини“ в Пампорово е любимо място на туристите

31 May, 2024

Близо до емблематичната кула Снежанка се намира наблюдателницата “Три планини“, която се превърна в любимо място на туристите в Пампорово.

От панорамната площадка се виждат в цялост планинските масиви на Родопите, Рила и Пирин – удивително красива гледка, особено при изгрев и залез!

В Пампорово те очакват много забавления за цялото семейство. От 1 юни Приключенски парк Язовира отваря за летния сезон с работно време от 9:00 до 17:00 часа всеки ден!

Когато жегите са в разгара си и търсите къде да избягате и да се забавлявате, Приключенски парк Язовира е перфектната дестинация.

Сгушен в живописна гориста местност, това приказно място предлага разнообразие от дейности за всички възрасти.

Независимо дали търсите вълнуващи приключения или просто искате да се отпуснете и да си починете Приключенски парк Язовира има по нещо за всеки.

Със своите красиви пейзажи, приятна атмосфера и много спортни дейности на открито, игри и забавления, този парк е супер за всички, които търсят незабравими летни емоции.

Нова голяма въздушна възглавница за скокове вече радва малките и порасналите туристи в Адвенчър парка.

На разположение на посетителите в парка са още детска въжена градина, нинджа трасе, батут, малък детски тролей, риболов, кът за игри, зони за релакс, фитнес на открито и риболов в режим “хвани и пусни”.

Приключенският парк Язовира ще задоволи нуждите и предпочитанията на посетители от всички възрасти. За възрастните, търсещи уединение и спокойствие, паркът осигурява спокойна среда за почивка и презареждане.

Представете си, че прекарвате дните си в слънчево време, наслаждавайки се на прохладния планински въздух и потапяйки се в спокойната атмосфера на парка. Това е идеално бягство от суматохата на ежедневието.

Подходящо за всички възрасти

За по-малките, паркът предлага множество нови приключения и вълнуващи дейности. Въжената градина с девет елемента е популярна атракция, която позволява на децата да изпробват своята ловкост и да преодоляват препятствия.

Нинджа трасето предоставя възможност да открият своя вътрешен воин и да преминат през различни предизвикателства.

За тези, които предпочитат по-спокойно изживяване, приключенският парк предлага редица възможности.

Семействата могат да се впуснат в релаксираща обиколка с велосипед по маршрута на язовира, наслаждавайки се на красивата природа и на качествено време заедно.

Семейното вело трасе осигурява безопасно и приятно колоездене за всички членове на семейството. Има и горска пътека за джогинг за тези, които обичат освежаващо бягане сред природата.

Редица забавни дейности

В допълнение към споменатите дейности, паркът предлага фитнес зона на открито за тези, които искат да останат активни по време на посещението си. Тук посетителите могат да се занимават с различни упражнения и тренировки, докато се наслаждават на чистия планински въздух.

За хората, които търсят приятелска надпревара, има кът за игри, където могат да се отдадат на различни предизвикателства на открито.

Време за риболов

Ако риболовът е вашето хоби, приключенски парк Язовира е подходящото място за това. Имате достъп до язовира, което ви позволява да прекарате спокоен ден край водата, хвърляйки въдицата и опитвайки своя шанс.

Навсякъде в парка зоните за отдих са разположени на стратегическо място, предоставяйки на посетителите места, където да се отпуснат, да се насладят на пикник или просто да се потопят в природната красота, която ги заобикаля. Това са места, на които семейства и приятели могат да се събират, да споделят истории и да създават приятни спомени.

Едно от основните предимства на приключенски парк Язовира е присъствието на опитни инструктори, които дават приоритет на безопасността на всички посетители. Те са на разположение, за да насочват и помагат като гарантират, че всеки може да се отдаде на дейностите със спокойствие. Техният опит и знания допринасят за едно чудесно изживяване за всички присъстващи.

Приключенският парк Язовира е най-добрата лятна дестинация за хора от всички възрасти. Със своето разнообразие от дейности, невероятна природна среда и спокойна атмосфера, той осигурява идеално бягство от ежедневието.

Ако търсите тръпка и вълнуващо изживяване или просто искате да се отпуснете и да се радвате на красотата на природата, този парк има по нещо за всеки.

Така че стегнете багажа си, съберете любимите си хора и се отправете към приключенския парк Язовира за едно незабравимо приключение в Пампорово!

Планирай своето All inclusive лято в 5-звездния хотел Перелик с 20% отстъпка за онлайн резервации до 10 юни, включително.

Избери удобен период и направи директна резервация на www.pamporovo.me

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура