Андриян Петров, ГЕРБ-СДС: Чрез здрава работа и пълна всеотдайност се постигат мечтите

26 May, 2024

През целия си професионален живот – почти 40 години, съм се научил, че само чрез здрава работа и пълна всеотдайност се постигат мечтите.

Това заяви Андрият Петров, който е с преференция 104 и номер 22 в бюлетината от кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС.

Решаваш къде искаш да бъдеш, начертаваш пътя и тръгваш напред с максимална гъвкавост за коригиране на грешките и преодоляване на трудностите. Пълен идеалист според някои или глупак за други, а за мен по малко и от двете.

Смятам, че в политиката трябва да влязат хора с висок морал, чест, експертиза и достойнство! Хора, които могат да се изправят пред своите избиратели и да говорят открито по злободневните проблеми.

Продължавам да вярвам, че можем да изградим държава, в която властта е в закона, а не в икономическите кръгове. Държава, в която не ми се налага всеки ден да правя компромиси със своите разбирания за уважение, достойнство, възможност за развитие, съчувствие дори.

Държава, в която да отгледаме деца и внуци и да дадем достойни старини на родителите си.

В своята работа досега съм показал, че не ме е страх от предизвикателства. Имам добра подготовка и считам, че съм способен да дам онази експертност, която ще е необходима на парламентарна ни група в сферата на културата, образованието и медиите.

Андриян Петров е роден на 14.09.1963 г. в Никопол. Магистър е по специалността „Мениджмънт в сценичните изкуства“ от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. 35 години е актьор в Родопския драматичен театър. Бил е 6 години заместник-областен управител на Смолян. От 10 години е главен художествен ръководител на ФА „Родопа“. Организационен секретар на ГЕРБ-Смолян. Семеен, с три деца.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура