Нова голяма въздушна възглавница за скокове радва туристите в Пампорово

24 May, 2024

Нова и голяма въздушна възглавница за скокове радва малки и пораснали туристи в Приключенски парк Язовира, намиращ се в любимия курорт Пампорово.

Паркът е любимо място за отдих на приключенците и истинска почивка и забавления за деца на всяка възраст, като туристите намират прекрасно място за приключения за малки и подрастващи деца.

Зрелищното състезание Pamporovo Bike Fest се завръща в края на юли

Разположен в живописен горски район сред чистия планински въздух, Приключенският парк предлага комбинация от спортни активности на открито, игри, забавления и споделени емоции.

Слънчевите, прохладни дни прекарани там, в комбинация с чистия въздух, приятната атмосфера и спокойствието спомагат за презареждане на батериите.

Пампорово предлага отлични варианти за изнесен офис в планината

В парка има въжена градина с девет елемента, детски тролей, планински колела за обиколка по маршрут Язовира, нинджа трасе, фитнес на открито, кът за игри, достъп до язовира за риболов, горска пътека за бягане, семейно вело трасе и зони за релакс.

Планинският курорт отново ще предложи на туристите това лято разнообразие от активности, приключения, екскурзии и горска терапия сред чудната природа на Родопите, като началото на летния сезон се планира за края на юни.

Планирай своето All inclusive лято в 5-звездния хотел Перелик с 20% отстъпка за онлайн резервации до 10 юни, включително.

Избери удобен период и направи директна резервация на www.pamporovo.me

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура