Дизайнерката Ради Лазарова свали изкуствените мигли и екстеншъните

10 Apr, 2024

Дизайнерката на модния бранд Blink Радослава Лазарова предпочита натуралната красота и естествения външен вид.

Повече от 5 години бях постоянно с изкуствени мигли, поставени косъм по косъм. В последно време исках все по-дълги и по-обемни и нещата отиваха към друг вид “естетика”. Премахнах ги, сподели дизайнерката с красивите дантелени рокли.

Свалих преди време екстеншъните от косата си и за това ми беше нужно време на адаптация, понеже идеалът за красота и женственост е и в дългите коси. Свикнах някак, разказа Ради Лазарова в социалната мрежа Facebook.

Не излизах от вкъщи без фон дьо тен. Към днешна дата и към това прибягвам в специални случаи. Кожата ми доби съвсем друг вид, подчерта дамата.

Радослава Лазарова е категорична: Устоях на примамливата идея да имам подобрения в устните, скулите и прочее чудеса на модерното време.

Талантливата дизайнерка е имала срещи с три напълно естествени млади момичета, които са бъдещи абитуриентки – супер натурални и красиви.

Поддържаният външен вид е в чистотата, дисциплината, хармонията, умереността, доброто възпитание, маниер, увереност, собствен стил, женственост и добра енергия, отбеляза Радослава Лазарова.

По този начин дизайнерката с три награди “Златна игла” цели да мотивира дамите към една естествена красота и грижа за себе си!

 

Снимка: Facebook

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура