Преслава, Графа, Деси Добрева и Тони Димитрова ще пеят на празника на Баните

03 Apr, 2024

Хитова програма за празника на Община Баните и минералната вода е подготвила местната управа в лицето на кмета Павлин Белчев.

Празникът ще се проведе в дните от 4 до 6 май на централния площад в китното родопско селище.

На 4 май (събота) за народното веселие ще се погрижат оркестър “Тракийско настроение”, СУ “Христо Ботев”, поп певицата Неделяна ще изнесе концерт, а вечерта на сцената излизат звездите Тони Димитрова и Влади Ампов – Графа.

На 5 май (неделя) програмата продължава със самодейни състави, Виевската фолк група и официалното откриване на празника.

Празничната веселба продължава с Албена Вескова от ансамбъл “Българе”, Виевската фолк група и концерт на Деси Добрева. Следват сръбски хитове с Мирослав Тросков и гръцка вечер с Ина Гаярди.

Колуминацията на вечерта ще бъде изпълнението на поп фолк звездата Преслава от 21:00 часа.

На 6 май (понеделник) ще има анимация за деца, а след наред е Тинчо Севдалинов от оркестър “Пим”. Обичаната родопска певица Светла Дукатева ще изпълни фолклорни песни, а след нея е ред на Златко Кафеджиев.

Междувремнно на 4 и 5 май ще се проведе турнир по хокей на трева за Купата на Община Баните, а село Оряховец ще бъде домакин на футболен турнир на 3 май.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура