Кметът на Девин Здравко Иванов с поздравителен адрес от НСОРБ

06 Nov, 2023

ДО

Г-Н ЗДРАВКО ИВАНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ДЕВИН

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ИВАНОВ,

Приемете искрените поздравления от името на екипа на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и лично от мое име за преизбирането Ви за кмет на община Девин за управленски мандат 2023 – 2027 г.!

Спечелването на доверието на Вашите съграждани за пореден път е признание за Вашето лидерство, отговорни решения и добре свършена работа, продиктувани от усета Ви към важните посоки за развитие на общината.

Предстоят Ви още четири години на сериозни усилия, активност и борбеност за модерното и успешно развитие на Вашата община. Вярваме, че с добрия си управленски екип ще продължите да я превръщате в съвременно и желано място за живот, инвестиции и просперитет.

Гражданите отдавна не са само пасивни наблюдатели, а дейни участници в процеса на формиране на модерните политики. Давайки своето доверие отново на Вас, те потвърждават че Във Ваше лице виждат отговорен и смел лидер, с който са готови да градят бъдещето на своята община.

Очаква ни мандат с много предизвикателства и неизвестности. Както и през изминалите четири години, ще се налага в ежедневната си работа да съчетавате управлението на множество кризи, да търсите решение на различни проблеми и същевременно да преведете общината и своите съграждани към зелено и дигитално бъдеще.

По този сложен път и в лабиринта на разнообразни предизвикателства както и досега НСОРБ ще бъде с Вас.

Екипът на НСОРБ ще бъде на Ваше разположение още на старта на Вашата работа в новия мандат. Съвсем скоро ще получите подробен електронен Пътеводител за кметове и общински съветници, с богата библиотека от образци и практически съвети, които могат да бъдат подкрепа за ежедневната работа на цялата Ви администрация.

Ще се радваме да Ви посрещнем на първия за новите общински ръководства голям форум на НСОРБ на 11 декември 2023 г. в гр. София.

Очакваме с нетърпение да се включите и във въвеждащите срещи с кметовете и общинските съветници, които ще проведем по региони през месец януари 2024 г.

От сърце Ви желаем още един успешен мандат!

 

С уважение, 

Силвия Георгиева

Изпълнителен директор на НСОРБ

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура