Новото време открива кампанията си с дискусия за развитието на Смолян

28 Sep, 2023

Коалиция „Новото време“,  в която влизат лица, познати от КРОС, както и авторитетни и доказали се лекари, юристи, представители на бизнеса и общественици, открива преизборната си кампания с дискусия „Перспективи и предизвикателства пред Смолян“.

На специално събитие от 18:00 ч на 29.09.2023 г. в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ коалицията ще представи кандидата си за кмет на община Смолян – Димитър Кацаров, кандидатите за общиниски съветници и кметове на кметства.

За кмет на кметство за трети мандат е издигната Сийка Суркова, която има два успешни мандата в с. Момчиловци, както и Севдалин Медов, кандидат за кмет на с. Градът, също с дългогодишен управленски опит.

След официалното представяне на листите, коалиция „Новото време“ планира дискусия за перспективите, предизвикателствата и решенията за Смолян – желаното място за живот и развитие. Очаква се в дискусията да се включат представители на бизнеса, обществения и социален живот, както и млади хора. Дискусията е отворена и за мнения от присъстващите на събитието.

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура