Мелемов: Както и досега, ще бъда кмет на всички смолянчани!

06 Nov, 2023

Трудна победа, но затова пък толкова значима! Победа зареждаща, ангажираща и даваща сили за нови предизвикателства!

Това сподели кметът на Смолян Николай Мелемов, след като спечели четвърти пореден мандат.

„При окончателно преброени бюлетини водим спрямо кандидата на движение „Нашият град“ със 149 гласа. Някои ще кажат: „Малко са!“ – да, но напълно достатъчно.

След тази яростна атака на всички опоненти срещу всичко постигнато за 12 години, в които са трупани позитиви, и неизбежно – негативи.

Отрицателните послания успяха да отвратят хората и за мое съжаление доведоха до рекордно ниска за местен вот активност! Наш общ дълг ще бъде да върнем позитивизма и надеждите на нашите съграждани.

Както и досега, ще бъда кмет на всички смолянчани!”, заяви Мелемов.

Той благодари на всички, които дадохте своя глас за съзиданието, за стабилност във финансите, за устйчивост в решенията и възгледите, за предвидимост в ангажиментите.

Благодаря на всички, които не се подведохте по фалша и лъжливите обещания за чудеса, посочи градоначалникът.

„Благодаря ви, че с привичния ви родопски прагматизъм, вродена и придобита интелигентност откроихте разликата между фантазии и действителност, между внушения и истина, между обещания за чудеса и реални ангажименти.

Отнасям се с уважение и към тези, които взеха участие във вота, но избраха други кандидати. Длъжни сме да работим с още повече енергия, за да отговорим на вашето доверие в нас!

Затова ще бъда напълно откровен – нуждаем се от вас, от вашите съвети и напътствия, от вашата градивна критика и бележки.

Заедно ще се справим с всички предизвикателства през следващите 4 години. Сигурен съм, че щом сме заедно – ще успеем!

Благодаря на целия екип, който беше неотлъчно до мен в тази кампания, за неуморната работа и всеотдайност!”, отбеляза Николай Мелемов.

Още веднъж – БЛАГОДАРЯ на всички за подкрепата!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура