Пампорово откри летния сезон с прекрасни условия за туризъм

30 Jun, 2023

Планинският курорт Пампорово официално даде старт на летния сезон с прекрасни условия за туризъм, семейна ваканция и много приключения сред родопската природа.

На разположение на туристите и спортистите са 10 отворени вело трасета, 2 лифта, Адвенчър Парк Язовира и още куп забавления за малки и големи.

Планирай своето лятно приключение в Пампорово на www.pamporovo.me

Eдин от най-големите специализирани паркове за планинско колоездене на Балканите Вело парк Пампорово предлага отлични условия – голямо разнообразие от трасета и маршрути за планинско колоездене с различно ниво на трудност, напълно оборудван гардероб за наем на велосипеди и екипировка, както и подготвени вело водачи, които помагат за първи стъпки в „маунтин байка“ или за затвърждаване на уменията.

Спортният календар във вело парка стартира с традиционния за курорта Pamporovo Bike Fest от 28 до 30 юли.

Пълен ценоразпис за летния сезон в Пампорово вижте ТУК.

В Приключенски парк Язовира са обособени зони за активности и релакс и всички посетители могат да се възползват от атракциите, подходящи както за деца, така и за възрастни – въжена градина, нинджа парк, фитнес на открито, риболов, детски тролей, спускане с туби, разходка с колела, скачане върху въздушна възглавница и много други.

Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето, Пампорово утвърждава региона като дестинация за климатолечение, възстановяване, укрепване и подсилване на имунната система, в унисон с природните ресурси.

За гостите в курорта, хотел Перелик 5* предлага атрактивни летни пакети с активна седмична програма „Горска терапия, която включва ежедневни разнообразни пешеходни преходи, вело турове и екскурзии.

Пакетите могат да бъдат резервирани онлайн с до 30% отстъпка директно на pamporovo.me.

Емблематичният за Пампорово хотелски комплекс Перелик 5* разполага с модерен медицински център, част от Body & Soul Spa Lounge, който предлага на своите гости допълнителни програми и процедури за профилактика и възстановяване, базирани на био енергията на околната среда, високи нива на отрицателна йонизация и фитонциди, кристално чист въздух, тишина и спокойствие.

За поредна година Пампорово е номиниран за най-добър ски курорт на България в престижните награди на World Ski Awards за 2023 година.

Петзвездният хотел Орловец получи номинация за най-добър ски хотел в страната.

Всички могат да подкрепят Пампорово и хотел Орловец като гласуват ТУК и ТУК.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура