Да почистим Пампорово заедно

23 Jun, 2023

Тази събота, 24 юни, Пампорово АД, съвместно с общините Смолян и Чепеларе, спортни клубове и организации, представители на бизнеса в курорта и любители на планината, ще се съберат в курорта, за да се включат за поредна година в кампанията „Да почистим Пампорово заедно“.

Сборен пункт е плац Студенец в курорта, където в 10:00 часа ще се разпределят групите по райони и ще се раздадат ръкавици и чували на всички участници в кампанията.

За доброволците ще бъде осигурен безплатен превоз от градовете Смолян и Чепеларе. Бусовете ще тръгват в 9:30 часа от паркинга срещу Планетариума в град Смолян и от паркинга пред община Чепеларе с връщане обратно в следобедните часове.

Освен удовлетворение от добре свършената работа по почистване на планината и разходка за събиране на лечебни билки, участниците в кампанията ще получат безплатен достъп до атракционите в приключенски парк Язовира и до лифт Студенец-връх Снежанка, в знак на благодарност за участието в кампанията.

Организаторите призовават всички любители на планината да се включат активно в нейното почистване, така че да запазим природата чиста и да направим гората приятно място за всички целогодишно.

 

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура