Церемония по дипломиране се проведе в смолянския филиал на ВСУ

26 May, 2023

Академичното ръководство на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ връчи дипломите за висше образование на абсолвентите от Випуск`2022 на тържествена церемония, която се проведе на 20 май 2023 г. във Филиал – Смолян.

Събитието бе уважено от проф. д.ик.н. Анна Недялкова – председател на Настоятелството на ВСУ „Черноризец Храбър“ и ректора на университета проф. д-р Петър Христов, а водещ на тържеството беше Адриан Петров.

Дипломираните студенти в ОКС „бакалавър“ бяха от специалности „Бизнес администрация и мениджмънт“, „Защита на националната сигурност“, „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ и „Водоснабдяване и канализация“ и в ОКС „магистър“ от магистърски програми „Данъчен и митнически контрол“, „Европейска администрация – управление на публични проекти“, „Водоснабдяване и канализация“ и „Съдебни криминалистически експертизи“.

От името на отличниците, приветствие поднесе Татяна Костадинова от магистърска програма „Европейска администрация – управление на публични проекти“, която поздрави академичното ръководство и преподавателите на Филиала.

 

 

 

 

Снимки: ВСУ

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура