Ремонтират пътната мрежа в Неделинско с над 5 млн. лева

19 May, 2023

Стартира преасфалтиране на главната улица в Неделино, както и основен ремонт на републиканския път Бял извор-Неделино-Златоград.

До това се стигна след одобрено искане от страна на кмета на Община Неделино Боян Кехайов към Министъра на регионалното развитие и благоустройството.

Стойността на проекта е над 5 млн. лева, като след приключване на строителните дейности Община Неделино може би ще е първата община в България с 100% основно ремонтирани пътища от републиканската пътна мрежа, които от 30 и повече години очакваха този момент, подчерта Кехайов.

Възложител е Агенция “Пътна инфраструктура” чрез Областно пътно управление-Смолян. Изпълнител на проекта е фирма “ГРОМА ХОЛД” ЕООД.

Поел съм ангажимент да оказвам съдействие за безпроблемната работа на територията на Община Неделино, тъй като благоустрояването на републиканската мрежа, в това число и главната улица на града ни е в интерес на всички нас, увери градоначалникът.

Кметът Кехайов благодаря на всички, помогнали за стартирането на този мащабен проект и за гласуваното доверие и желае спорна и безаварийна работа!

 

Снимки: Facebook

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура