Поредна улица в Неделино получи нов асфалт

12 May, 2023

С нов асфалт се сдоби и улица “Средна гора” в град Неделино, обяви кметът на града Боян Кехайов.

Припомняме, че преди дни бяха полoжени два пласта асфалт на улица “Шина Андреева” в Неделино.

Преди това успяхме да подменим целия водопровод, да изградим отводнителните шахти и извършим множество укрепителни дейности за нейната реализация, увери Кехайов.

Община Неделино обяви, че стартира кандидатстването за фотоволтаични системи

Удовлетворен съм от свършеното, тъй като години наред тази улица беше на места непроходима, липсваше настилка и никой не вярваше, че тя някой ден ще придобие нормален вид, сподели градоначалникът.

Упрекваха ме, че съм се “захванал” с непосилната задача да реализирам една от най-дългите и тежки улици в Неделино (1100 метра), тъй като никой от моите предшественици не е посмял дори да опита!, отбеляза кметът.

Неделино събира фолклорни изпълнители от цял свят на фестивал през септември

Празни обещания в годините са давани много, за да се държат в подчинение хората от този квартал, но днес съм радостен, че ангажиментът от моя страна към тези хора вече е изпълнен, заяви категорично Боян Кехайов.

Благодарен съм на екипа, че ми повярва, подкрепи ме, заедно похабихме много нерви, положихме огромни усилия, но успяхме да доведем идеята до край и да реализираме и този важен за Неделино инфраструктурен обект, допълни кметът Кехайов.

 

Снимки: Facebook

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура