Повече време за ски в Пампорово на по-ниски цени

27 Mar, 2023

Ски сезонът в Пампорово продължава и през април. Ски зоната ще отваря с 45 минути по-рано и ще работи с удължено работно време от 27 март, а курорта въвежда и нов вид ски карта.

Условията за ски и зимни спортове в Пампорово са добри, като очакванията са ски зоната да остане стабилна и през април, включително и за предстоящите Великденски празници.

От 27-ми март ски зоната в Пампорово ще работи с 45 минути повече и работното време на лифт съоръженията ще бъде от 08:00 часа до 16:30 часа.

От същата дата, ще се предлага и нов вид ски карта Plus, валидна за ползване от 08:00 до 13:30 часа.

Цената на ски карта Plus е 63 лева за възрастен, 52 лева за младежи (от 12 до 17,99 г.) и лица над 65 години и 40 лева за деца от 7 до 11,99 г.

Целодневната лифт карта е на промоционална цена 75 лв за възрастен, 59 лева за младеж и 45 лв за дете.

Всички закупили целодневна лифт карта, включително и ски карта Select, ще получават 45 минути допълнително сутрешно каране.

Всички видове карти могат да бъдат закупени и онлайн през сайта www.pamporovo.me и получени директно през pick-up устройствата, картоматите или касите в курорта.

Касите за продажба на лифт карти и ски пакети и гардероба на Пампорово АД на ски център Студенец ще отварят от 08:00 часа.

На 6-ти април в Пампорово ще се проведе Националния шампионат на ски инструкторите.

За предстоящата априлска ваканция и Великденски празници голяма част от хотелите в курорта също смъкват цените на хотелските услуги и пускат промоционални пакети с допълнителни бонуси.

Петзвездният хотел Перелик предлага специални оферти за настаняване с 25% онлайн отстъпка и Великденски пакети директно на www.pamporovo.me и www.perelikhotel.com.

В продължение на дългогодишното партньорство между Пампорово АД и един от лидерите в авиационния бизнес – Turkish Airlines, от април стартира нова съвместна програма.

Притежателите на карти за лоялност Miles&Smiles на турските авиолинии вече могат да събират клубни точки при закупуване на ски услуги и настаняване в хотели Перелик 5* и Орловец 5*, които да обменят за разнообразни бонуси и привилегии при пътуване с авиокомпанията.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура