Промоция на дневните лифт карти в Пампорово до 28 декември

23 Dec, 2022

Зимният сезон в родопския ски курорт Пампорово вече започна, като няколко работещи писти и лифтове радват туристите.

До броени дни се очаква да бъдат отворени и допълнителни писти, предвид продължаващите усилия на екипа на Пампорово и прогнозите за понижаване на температурите.

Любителите на планината и снежните спортове могат да се възползват от промоционални цени на дневните лифт карти.

До 28 декември включително, цената на дневната лифт карта ще бъде 75 лева за възрастен, 59 лева за младеж (12-17,99 години) или лице над 65 години и 45 лева за дете (7-11,99 години).

С отварянето на ски зоната, стартира възможността за ползване на ски карта “Select”.

Клиентите могат да я получат безконтактно, сканирайки QR кода на pick-up устройствата или касите в курорта, като картата се активира при първото преминаване през който и да е от турникетите в ски зоната през сезона.

Ценоразпис за зимен сезон 22/23 можете да видите ТУК.

Полудневната следобедна ски карта и през този сезон ще бъде с 45 минути повече каране и ще е валидна от 11:45 часа до 16:30 часа.

Редовните цени на лифт картите за зимен сезон 2022/2023 влизат в сила от 29 декември.

Еднодневната ски карта ще бъде на цена 85 лева за възрастен, 67 лева за младеж (12-17,99 години) или лице над 65 години и 51 лева за дете (7-11,99 години).

Всички видове карти могат да бъдат закупени или презаредени онлайн през официалната уеб страница на Пампорово www.pamporovo.me.

На територията на курорта са разположени pick-up устройства и четири картомата за директно, бързо и безконтактно получаване на закупените онлайн карти.

На www.pamporovo.me туристите могат да резервират хотелско настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик с до 25% отстъпка за онлайн резервации.

 

 

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура