Две победи и две загуби за юношите на Родопа

10 Oct, 2022

Две победи и две загуби записаха възпитаниците на Детско-юношеската школа на ФК Родопа в различните групи от регионалните първенства на Пловдив, съобщиха от смолянския клуб.

Юноши младша възрастна Родопа бият децата от школата на ПФК Марица 1921 с 1:0. Момчетата на Зведелин Чаушев са на 5-то място в таблицата за временно класиране с актив от 11 точки.

Временен лидер е тимът от школата на ПФК Спартак Пловдив 1947 с 18 точки. На последната 14-та позиция е отбора на ФК Сокол Марково без нито една спечелена точка.

Деца – Б  на Родопа бият ФК Шипка старс 2015 Асеновград с 2:1. Тимът воден от Левент Аврамов е на 4-то място във временното класиране със спечелени 12 точки.

На първо място в тази група е тимът от школата на ФК Асеновец 2005 с 15 точки, а на последното 15-то място е ФК Първомай 2020 отново без  точка.

Момчетата от Футбол – 9 на Родопа инкасират загуба от ФК Секирово Раковски с 0:1. Тимът, воден Димитър Чолаков  –  Футбол – 7  пада от ФК Реал Пловдив с 3:4.

Родопа изпусна Ямбол 1915 в Смолян, разделиха си по точка

Родопа не успя да победи тима на ФК Ямбол 1915 в мач от 11 – ия кръг на първенството на Трета лига – Югоизточна група. Срещата завършила при нулево равенство се игра на стадион Септември.

Домакините само могат да съжаляват за пропусната възможност, тъй като гостите играха повече от половин час с човек по-малко, а и за целия мач отборът воден от Ивелин Петков няма удар към вратата на Родопа.

От своя страна играчите на тима от Смолян имаха няколко добри ситуации и през двете части на срещата, но до гол не се стигна.

Ямбол 1915 остана с 10 футболиста на терена през второто полувреме, след като главният рефер показа съответно втори жълт и червен картон Станислав Славов, за нарушение на Адриан Сюрджиев.

Първият картон Славов получи за симулация. В крайна сметка домакините, въпреки натиска не стигнаха до гол.

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура