Подкрепете Пампорово в конкурса за най-добър ски курорт на България

04 Oct, 2022

За поредна година Πaмпopoвo e нoминиpaн в престижния международен ĸoнĸypc нa World Ski Awards зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт на Бългapия“.

Победителите в туристическия конкурс, известен като „Оскарите на туристическата индустрия” ще бъдат обявени по време на 10-та церемония на World Ski Awards от 18 до 20 ноември в Китцбюел, Австрия.

Онлайн гласуването за отличията продължава до 7 октомври 2022 г.

Пампорово приканва многобройните си посетители да подкрепят любимия си курорт с гласа си ТУК.

Родопският курорт пусна в предварителна продажба нов вид ски карта с отворени дати на ползване, като запазва миналогодишните цени.

Предвид сложната икономическа обстановка в страната, нарастващите разходи, инфлация и несигурност, Пампорово дава възможност на своите гости за финансова предвидимост на своята почивка, като активира и пуска в продажба за периода от 22 септември до 20 ноември нов вид ски карта на миналогодишните цени.

Името на новата ски карта е Select и е с отворени дати за ползване през зимния сезон.

Предлага се за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 последователни дни и може да бъде закупена предварително, но без фиксирани дати, запазвайки гъвкавостта на ползване, в избран от ползвателя период през зимния сезон.

Ползването на ски карта Select стартира при първото преминаване през който и да е турникет в ски зоната и през който и да е ден, считано от официалното откриване до официалното закриване на ски сезон 2022/2023 в Пампорово.

Преференциални условия важат и за двата вида сезонни лифт карти – сезонна без ограничения и сезонна за делнични дни, които също могат да бъдат закупени онлайн до 20 ноември.

Подробни инструкции за начина на продажба могат да бъдат намерени на www.pamporovo.me.

Подобни

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Новини от региона

туризъм

спорт

култура