Михаела Филева с концерт в Смолян на 11 октомври

26 Sep, 2022

В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее на откритите сцени в Пловдив и Стара Загора. Турнето продължава през октомври в Смолян и Кърджали.

Концертите са част от националното турне на талантливата певица, което вече успешно премина през Велико Търново, Русе и Варна.

Любимите хитове на младото поколение По-добра от мен“, „Латино Сеньорита“, „Бойкот“, „100 на 100“, „Опасно близки“, чувствените балади „И аз съм тук“, „Нова страница“, „Приливи и отливи“ ще прозвучат в нови, концертни аранжименти, изпълнени от Михаела и музикантите Васето Крумов, Краси Тодоров, Александър Обретенов и Васил Вутев.

През последните години популярността на Михаела Филева се дължи освен на десетките хитове в репертоара й, но и на професионалния начин, по който тя ги представя пред публиката, социалната й ангажираност, топлината, която излъчва.

На концертите на красивата певица виждаме усмихнатите лица на цели семейства – родители и деца, които ценят и се наслаждават на качествена музика, поднесена на родния им език.

Възможност да се насладят на концертното шоу на Михаела първи ще имат пловдивчани на 27 септември в лятно кино „Орфей“, на следващият ден музикалната звезда ще пее в Летния театър в Стара Загора.

На 11 и 12 октомври Михаела Филева ще изнесе първите си самостоятелни концерти съответно в Смолян – Военен клуб и Кърджали – Дом на културата. Билетите са налични в мрежата на Ивентим.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура