Пампорово предлага отлични условия за климатотерапия и приключенски туризъм

26 Jun, 2022

Много доброволци и туристи се включиха в акцията за почистване на Пампорово, с която се откри летният сезон в родопския курорт.

Два от лифтовете вече са в движение, на разположение на туристите са също Приключенски парк Язовира и Велопарк Пампорово.

Пешеходни маршрути като част от горската терапия, климатолечение и много движение сред природата са основни акценти в лятната програма на курорта.

Цени за лято 2022 в Пампорово можете да видите ТУК.

Пампорово очаква силен летен сезон, отчитайки резервациите за ваканционните месеци.

Наред със записванията за индивидуален туризъм, хотелите в курорта ще посрещат и групи за детски лагери, залагайки на програмите за приключенски туризъм.

Интересът към Пампорово за летния сезон е засилен и по отношение на възможностите за конферентен туризъм, коментира Татяна Маринова – маркетинг директор на Пампорово АД.

Конгресният център в петзвездния хотел Перелик, който е с капацитет 1100 места е резервиран за поредица от събития, конференции, тимбилдинги и семинари.

И през това лято програмата на Пампорово залага на възможностите за климатолечение на чист въздух с отрицателна йонизация в планинския курорт.

Резервирай своята лятна почивка в петзвездния Хотел Перелик и вземи грандиозните до 40% отстъпка онлайн на www.pamporovo.me

 

Пампорово е номиниран за най-добър ски курорт на България в престижните награди на World Ski Awards за 2022 година.

Петзвездният Хотел Орловец получи номинация за най-добър ски хотел в цялата страна.

Онлайн гласуването продължава до 7 октомври 2022 г. Победителите в туристическия конкурс, известен като „Оскарите на туристическата индустрия” ще бъдат обявени по време на 10-та церемония на World Ski Awards от 18 до 20 ноември в Китцбюел, Австрия.

Подкрепете любимия си ски курорт и планински хотел, като гласувате ТУК за Пампорово и ТУК за хотел Орловец.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура