Турски и сръбски туристи пристигат в Пампорово

20 Jan, 2022

Турски и сръбски туристи пристигнаха в Пампорово за зимната си ваканция.

Родопският курорт привлича засилен интерес не само от българските, но и от чуждестранни туристи през тази зима, възстановявайки традиционни пазари след ограничените пътувания в началото на пандемията.

Условията за ски в Пампорово са прекрасни. Отворени са 14 отлично подготвени писти, обслужвани от 12 лифтови съоръжения.

Резервациите от турски и сръбски групи са за периода, когато в съседните балкански страни е зимната ваканция. През февруари е ваканцията на британските клиенти, тогава се очакват повече английски туристи.

Прогнозите са за осезаем ръст на ваканционни групи от Великобритания, след като противоепидемичните мерки и ограниченията на Острова се либерализираха.

Ценоразпис за ски сезона в Пампорово – ТУК

Пампорово въведе специални намаления до края на януари за настаняване в делнични дни в петзвездните хотели “Перелик” и “Орловец”.

Промоционалната оферта е за внушителните 40% намаление при онлайн резервации в двата хотела за дните от неделя до четвъртък включително, а за петък и събота отстъпката е 25%, също при директна онлайн резервация на pamporovo.me .

Детски ски парк посреща най-малките посетители на ски зона Пампорово

Паркът разполага със ски училище за деца от 7 до 12 години и занималня за най-малките спортисти в зимния курорт.

Тя се намира в Ски център 2 – Малина и включва обучения по ски, както и забавни игри навън или на закрито.

Първите стъпки на децата със ските са под ръководството на професионални ски инструктори и дипломиран педагог.

Информация за всичко интересно, което се случва в Пампорово, работещи писти и съоръжения, както и директна онлайн продажба на лифт карти, ски оборудване и настаняване в хотелите Перелик и Орловец, може да откриете на официалната платформа на курорта на www.pamporovo.me и социалните канали в Facebook и Instagram.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура