Община Смолян продава на търг редица бракувани коли

12 Jan, 2022

Общинската управа в Смолян обяви публичен търг с тайно наддаване за продажба на бракувани автомобили – общинска собственост в „пакет“ с първоначална цена в размер на 4 165 лева.

В офертата са включени над 30 автомобила, включително Фолксваген Шаран, БМВ, Форд Транзит, автобус Пежо, Форд Ескорт, УАЗ, Москвич, Ситроен, Волво, Лада, Рено, Мерцедес, Шкода, както и автобус Блубърд.

С пълния текст на Обявата и детайли за автомобили можете да се запознаете в прикачения PDF файл .

Кандидатите за участие в публичния търг с тайно наддаване трябва да депозират вноска в размер на 10% в банкова сметка на Община Смолян в срок до 26 януари.

До участие в търга се допускат кандидати, представили всички необходими документи, описани в обявлението.

Документите за участие в търга се подават в запечатан, непрозрачен плик в деня и часа на провеждането му, в зала 343 на Община Смолян на 27 януари от 10:00 часа.

В същия ден и час се извършва отваряне на офертите и допускане на кандидатите. Върху плика, кандидатите вписват наименованието на обекта на търга, името на участника, точен адрес или името на упълномощеното лице.

Участниците се легитимират пред комисията чрез представяне на документ за самоличност или пълномощно – в случаите на упълномощаване.

В предложението се поставят два плика – първи (плик №1), включващ всички необходими документи и втори (плик №2) – съдържащ ценовото предложение (цифром и словом)

Липсата дори и на един документ е основание кандидатът да бъде декласиран от участие в процедурата.

Не се връща депозитът на участник, който е определен за спечелил търга, но откаже да заплати предложената от него цена.

В случай, че в резултат на декласиране на участник остане само един кандидат, търгът се провежда и кандидатът се обявява за спечелил по предложената от него цена, ако не е по- ниска от обявената начална тръжна цена.

Пълна информация за автомобилите, както и условията за търга може да се получи в стая № 233 на Община Смолян и на тел. 0301/67-659

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура